Woonvisie

Contact

Kleiweg 147
3051 GN  ROTTERDAM
T: 010-2180 280
E: info@woonvisie.nl
W: www.woonvisie.nl

Woonvisie

Op zoek naar een nieuwe woning? Ga dan eens langs bij Woonvisie Makelaars in het Kleiwegkwartier! Het enthousiaste team helpt je graag op weg.

Vastgoedadviseur Linda van der Caaij is sinds 2011 werkzaam bij Woonvisie Makelaars. Linda vertelt: “Woonvisie bestaat echter al een stuk langer, het bedrijf is in 1989 opgericht. Woonvisie is gestart met de aankoop en verkoop van appartementen en inmiddels zijn daar ook eengezinswoningen bijgekomen. We richten ons vooral op de ‘normale’ mensen uit het Kleiwegkwartier en de omliggende wijken en zijn erg laagdrempelig. Met meer dan tien collega’s hebben we daarnaast enorm veel kennis en ervaring in huis. De woningmarkt is volop in beweging en veranderingen gaan heel snel. Elke twee maanden moeten we onze strategie aanpassen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, daar zitten we als team echt bovenop.”

Altijd op zoek naar kansen 

Woonvisie gaat altijd op zoek naar kansen. Linda licht toe: “We zijn een jong no-nonsense kantoor en kijken juist naar de mogelijkheden. Zo hebben we tijdens de crisis het label Woongold opgericht, waarbij we karakteristieke panden renoveren en verkopen. Hier bleek veel vraag naar te zijn. Daarnaast zijn we ook tussenpersoon voor het afsluiten van de hypotheek, we hebben contacten met alle aanbieders. Ook hypotheken die op het eerste gezicht lastig lijken, pakken we graag op. We hebben een vakidioot in dienst die altijd wel ergens een ingang weet te vinden.”  

Persoonlijk en betrokken 

Een persoonlijke benadering is voor Woonvisie erg belangrijk. Linda: “Voor mij staat het contact met mijn klanten voorop en ik wil graag het verhaal achter de huizen leren kennen. Wij stippelen vervolgens voor de klant het hele traject uit en kunnen het hele proces uit handen nemen. Veel klanten vinden dit prettig. En wat ons werk nog leuker maakt, is dat veel klanten ons ook na jaren weer weten te vinden als ze toe zijn aan de volgende stap wat wonen betreft!”