Woonvisie

Contact

Kleiweg 147
3051 GN  ROTTERDAM
T: 010-2180 280
E: info@woonvisie.nl
W: www.woonvisie.nl

Woonvisie

Op zoek naar een nieuwe woning? Ga dan eens langs bij Woonvisie Makelaars in het Kleiwegkwartier! Het enthousiaste team helpt je graag op weg.

Vastgoedadviseur Linda van der Caaij is sinds 2011 werkzaam bij Woonvisie Makelaars. Linda vertelt: “Woonvisie bestaat echter al een stuk langer, het bedrijf is in 1989 opgericht. Woonvisie is gestart met de aankoop en verkoop van appartementen en inmiddels zijn daar ook eengezinswoningen bijgekomen. We richten ons vooral op het Kleiwegkwartier en de omliggende wijken en zijn erg laagdrempelig. Met meer dan tien collega’s hebben we daarnaast enorm veel kennis en ervaring in huis. De woningmarkt is volop in beweging en veranderingen gaan heel snel. Elke twee maanden moeten we onze strategie aanpassen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, daar zitten we als team echt bovenop.”

Altijd op zoek naar kansen 

Woonvisie gaat altijd op zoek naar kansen. Linda licht toe: “We zijn een jong no-nonsense kantoor en kijken juist naar de mogelijkheden. Zo hebben we tijdens de crisis het label Woongold opgericht, waarbij we karakteristieke panden renoveren en verkopen. Hier bleek veel vraag naar te zijn. Daarnaast zijn we ook tussenpersoon voor het afsluiten van de hypotheek, we hebben contacten met alle aanbieders. Ook hypotheken die op het eerste gezicht lastig lijken, pakken we graag op. We hebben een vakidioot in dienst die altijd wel ergens een ingang weet te vinden.”  

Persoonlijk en betrokken 

Een persoonlijke benadering is voor Woonvisie erg belangrijk. Linda: “Voor mij staat het contact met mijn klanten voorop en ik wil graag het verhaal achter de huizen leren kennen. Wij stippelen vervolgens voor de klant het hele traject uit en kunnen het hele proces uit handen nemen. Veel klanten vinden dit prettig. En wat ons werk nog leuker maakt, is dat veel klanten ons ook na jaren weer weten te vinden als ze toe zijn aan de volgende stap wat wonen betreft!”

 

Woonvisie heeft haar roots in het Rotterdamse Kleiwegkwartier. En net als in de stadsdelen Blijdorp/Bergpolder en Rotterdam-Noord, is er geen straathoek die we niet kennen. We zijn er thuis, betalen er onze hypotheek en verdienen er onze boterham. Weten je te vertellen waar je de meest bijzondere winkeltjes en leukste eettentjes kunt vinden. Maar ook hoe het gesteld is met de voorzieningen en veiligheid op straat. En bovenal kennen we de lokale huizenmarkt als onze broekzak. Zo helpen we je snel en met succes op weg, met oog voor al je wensen en zonder gedoe.

Bij Woonvisie geloven we niet in gladde babbels en weinig tijd. Gewoon, omdat we weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning voor je is. Omdat we zelf ook ooit in jouw schoenen hebben gestaan. En omdat we snappen dat als jij tevreden bent, je de beste reclame voor ons bent die er is. Daarom zijn we ook na zessen en in het weekend goed bereikbaar, zeggen we soms ook wat je liever niet wilt horen en zijn we altijd in de buurt. Betrouwbaar, persoonlijk en elke dag weer barstensvol nieuwe ideeën.

De kracht van ons kantoor, schuilt in de mensen die bij ons werken. Bevlogen en betrokken professionals die thuis zijn in het vak én in de buurt. Die zelf ook ooit slapeloze nachten hadden toen ze hun huis in de verkoop hadden. En die stiekem een vreugdedansje maakten op kantoor toen hun nieuwe stek een feit was. Bel of mail ze gerust even voor een kop koffie of thee en een vrijblijvend gesprek. Wel zo persoonlijk, want daar houden we van.