Woman Wax

Contact

Kleiweg 99b
3051GK Rotterdam
T:  06-36146350
E: womanwax@hotmail.com

 

Woman Wax

Waar Fikria zes jaar geleden nog met haar spullen door heel het land reed om klanten wax-behandelingen te geven aan huis, focust ze zich nu op de webshop en de fysieke locatie aan de Kleiweg.

“Ik heb een tijdje in Rotterdam-Zuid gezeten en sinds 1 juni 2020 werk ik in dit pand. De Kleiweg is een leuke, rustige en gastvrije straat dus het bevalt me hier heel erg goed.”

Behandelingen
Bij Woman Wax kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Van het verwijderen van tattoo’s, weg laseren van ongewenste haargroei tot een carbon laser peeling en natuurlijk waxen. “Het waxen doe ik het langst. En sinds drie jaar bied ik klanten ook één op één wax-cursussen aan waarbij ze leren hoe ze het zelf moeten doen.”

 Glimlach
“Ongewenste haargroei kan echt een groot issue zijn voor vrouwen en dat ik ze met mijn behandelingen kan helpen om zelfverzekerder te zijn, vind ik mooi aan mijn werk. Die glimlach die verschijnt op het gezicht van de klant na de behandeling, daar doe ik het voor.”

Eerlijkheid
Fikria vindt eerlijkheid en vertrouwen de twee belangrijkste dingen in haar omgang met klanten. “In gesprekken met met hen geef ik zoveel mogelijk informatie over de gewenste behandeling. We spreken zowel de voordelen als de nadelen. Op het internet zie je vaak woorden als ‘pijnloos’ en ‘permanent’ staan, terwijl dat bij sommige behandelingen helemaal niet het geval is. Het is belangrijk om zo eerlijk mogelijk te zijn om teleurstellingen te voorkomen. Een tattoo weglaseren bijvoorbeeld, in de meeste gevallen lukt dat voor 80 tot 90 procent, bijna nooit helemaal.”

Druk
Woman Wax is de afgelopen tijd heel erg gegroeid en ook met de webshop gaat het erg goed. “Het was ooit een bewuste keuze om alleen te werken zodat mensen steeds hetzelfde gezicht zien, maar nu gaat het zo hard dat ik erover nadenk om één of twee mensen aan te nemen. De webshop moet een groothandel worden waar zowel particulieren als professionals terecht kunnen.”