De Avonden

Contact

Kleiweg 48b
3051 GS Rotterdam
T: 010 210 44 95

Wijnbar De Avonden

In een ontspannen huiskamersfeer geniet je van mooie wijnen en lekkere hapjes, maar ook van muziek en andere gezellige activiteiten.

Of je nu komt voor een romantische avond vol goede gesprekken of een gezellige middag met vriendinnen. Eigenaren Miranda Bijl en Robert van Driesten doen er alles aan om jouw bezoek tot een succes te maken. 

Ander leven
Het koppel runt de bar sinds 1 maart 2021. “Voor de coronacrisis zag ons leven er heel anders uit”, vertelt Miranda. “Ik werkte als tekstschrijver voor een reclamebureau en gaf sportlessen, Robert is muzikant in drie bands dus die was daar erg druk mee. Ook reden we volop bruiloften en evenementen af met onze Volkswagen bus die is omgebouwd tot photobooth. Dit alles viel in duigen door de coronacrisis. We konden niks meer. Toen we hoorden dat de wijnbar in de verkoop ging, besloten we om dit avontuur aan te gaan.”

Wonen om de hoek
Voor de overname kwam het stel al graag bij De Avonden. Miranda: “We wonen echt om de hoek en voelen ons er echt thuis. Af en toe hielp ik een dagje mee omdat we de oude eigenaren goed kennen en dat vond ik heel leuk om te doen. Dat de bar nu echt van ons is, vinden we helemaal super. Ik krijg er echt energie van want werken in de horeca is nooit saai.”

Events
De bar behoudt de knusse huiskamersfeer, maar Miranda heeft mooie plannen om de bar levendiger te maken. “We gaan kijken of we leuke kleine evenementjes kunnen organiseren zoals een band die komt spelen, een muziekquiz of een schrijver die langskomt.” Zoals het er nu uitziet zal Miranda het meest in de bar aanwezig zijn. “Nu er weer steeds meer kan, gaat Robert zich weer focussen op zijn muziek. En mijn zoon gaat de photobooth runnen, dus die blijft zeker ook rondrijden.”