Voorlopig

voorlopig rotterdam

Contact

Kleiweg 111B
3051 GL Rotterdam

T: 06-81149569
E:voorlopigrotterdamnoord@gmail.com
W:www.voorlopigconceptstore.com

Voorlopig

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of iemand anders? Dan ben je bij Voorlopig aan het juiste adres!

Na de vestiging op de Nieuwe Binnenweg en een winkel in Delft was in november 2022 de Kleiweg aan de beurt en opende Adriana Meinders er de derde vestiging van Voorlopig. Adriana: “Ik heb de Kunstacademie gedaan en ben daarna als manager in de kinderopvang gaan werken. Het was een leuke en leerzame tijd, maar na zes jaar ging het kriebelen. Ik wilde graag creatief aan de slag en heb toen mijn baan opgezegd. Ik ben mijn eigen ontworpen producten gaan verkopen aan conceptstores en zo ben ik in contact gekomen met Lenie, de vorige eigenaresse van Voorlopig aan de Nieuwe Binnenweg. Lenie wilde stoppen met haar winkel en ik zei haar gekscherend dat ik het stokje wel van haar wilde overnemen. Dit grapje werd al snel serieus en uiteindelijk heb ik de winkel in 2017 overgenomen. Het concept van Lenie heb ik doorgezet.”

27 oktober 2022: een dag om nooit te vergeten 

De opening van Voorlopig op 27 oktober 2022 was een heel speciaal moment voor Adriana, want het was ook de dag waarop haar eerste zoontje werd geboren. Adriana: “Het is heel bijzonder dat de eerste dag van de winkel ook de dag was waarop mijn zoontje werd geboren. Ik kon natuurlijk zelf niet bij de opening aanwezig zijn, maar dankzij een fijn team en hulp van bewoners en ondernemers uit het Kleiwegkwartier konden we meteen een goede start maken. Het valt me echt op hoe goed de sfeer in de wijk is en hoe men met elkaar meeleeft.”

Voor elke gelegenheid een passend cadeau
Bij Voorlopig vind je voor elk budget een passend cadeau. Adriana: “We kopen ons eigen assortiment in en bieden ontwerpers en makers ook de mogelijkheid aan om een ruimte te huren in onze winkel. Op deze manier voeren we steeds een wisselende collectie. Ook organiseren we regelmatig workshops en vinden we duurzaamheid en een persoonlijke benadering erg belangrijk. Ik nodig bij deze iedereen van harte uit om onze winkel te komen ervaren, je bent van harte welkom!”