Van Riet Vloeren

Contact

Uitweg 3b
Rotterdam
T: 010-226 47 74 of 06-40223206
E: info@vanrietvloeren.nl

 

Van Riet Vloeren

Of je nu gaat voor hout, laminaat of pvc, eigenaar Carel van Riet helpt je graag aan mooie vloeren in en rondom het huis. 

“Zeker pvc is nu erg populair”, vertelt Carel die het bedrijf samen met compagnon Van Uum runde. “Hij is er uitgestapt dus heb ik de naam veranderd naar Van Riet. Alleen de naam is anders. Het team en de service die mensen van ons gewend zijn, zijn hetzelfde gebleven.”

Branche
De vloerspecialist voelt zich helemaal thuis in de branche, maar heeft ook jaren in het vlees gewerkt. “Vroeger was ik uitbener, dus dat is heel wat anders. Nadat ik bij een bedrijfsongeval letsel aan mijn pezen opliep, kwam ik thuis te zitten. In twee jaar tijd ben ik zes keer geopereerd. Toen ik hersteld was, vroeg mijn buurman die in de tapijten werkte of ik hem kwam helpen en zo ben ik in de vloeren beland.”

Vrij
“Het leven als ondernemer bevalt me goed. Ik voel me vrij en geniet van de afwisseling. Omdat ik zowel in de winkel werk als bij mensen thuis vind ik dit werk een stuk gezelliger. Ik maak tijd voor een bakkie koffie en een praatje want een goede klik hebben met klanten vind ik belangrijk.”

Eerlijkheid
Verder is eerlijkheid een van de kernwaarden van Carel. “Mijn klanten kunnen altijd rekenen op een eerlijk advies. Bepaalde soorten vloeren hoeven bijvoorbeeld niet gesloopt te worden als je er een nieuwe op wil leggen. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs. Daar eerlijk over zijn, helpt bij het creëren van een vertrouwensband. Eerlijkheid betaalt zich terug.” 

“Het Kleiwegkwartier vind ik een geweldige buurt. Er is saamhorigheid en de wijk straalt iets gezelligs uit. Mensen staan voor je klaar en zo ben ik zelf ook.”