The Poke Family

Contact

Kleiweg 110A
3051 GW Rotterdam
T: 010 840 1288
W: thepokefamily.nl

 

Openingstijden

Maandag         12.00 – 20.00 
Dinsdag           12.00 – 20.00
Woensdag       12.00 – 20.00
Donderdag      12.00 – 20.00
Vrijdag             12.00 – 20.00
Zaterdag          12.00 – 20.00
Zondag            12.00 – 20.00

The Poke Family

Of je nu trek hebt in een gezonde lunch of ’s avonds wil genieten van een goed gevulde bowl, bij The Poke Family stel je je eigen pokebowl geheel naar eigen smaak samen.

“We zijn op 1 oktober 2020 opengegaan,” vertelt eigenaar Linda Pruijsen. “Door de coronacrisis een moeilijke tijd om iets nieuws te beginnen in de horeca, maar wij focussen op afhaal en bezorgen en daar is dit juist wel een goede tijd voor.”

Tijd voor iets nieuws
Voordat ze aan haar avontuur op de Kleiweg begon, heeft Linda 18 jaar lang een dierenspeciaalzaak gehad in Bergschenhoek genaamd ‘Dierspecialist Linda’. “Na zoveel jaar vond ik het tijd voor iets anders. Ook heb ik twee kleine kinderen en wilde ik mijn tijd beter kunnen indelen zodat ik hen vaker kan zien. Ik heb de dierenwinkel verkocht en kende de vorige eigenaren van The Poke Family. Die zaak liep al goed en het concept is eenvoudig. Ik heb toen besloten om het over te nemen.”

Samenstellen
De kracht van een pokebowl zit volgens Linda in het feit dat je ‘m helemaal zelf kunt samenstellen. “Ik ben zelf ook een zeikerd met eten en weet maar al te goed hoe het is als je iets wilt bestellen en er zitten net één of twee dingen in die je niet lust. Ook is afhaal vaak ongezond en dat is bij een pokebowl juist niet het geval. Mensen denken tegenwoordig meer na over hun gezondheid dus daar past dit product goed bij.”

Ondernemen
De man van Linda heeft een eigen aannemersbedrijf dus het ondernemen is haar niet vreemd. “Het ondernemen zit echt in ons. De zaak aan de Kleiweg gaan we verbouwen en daarna gaan we ons richten op een tweede vestiging in Berkel of Bergschenhoek. Zo breiden we ons bezorggebied verder uit.”