Tandartsenpraktijk Straatweg

Contact

Straatweg 36a
3051 BG  Rotterdam
E: info@tandartsenpraktijk-rotterdam.nl
T: 010- 2430841 of 010-2430842
W: www.tandartsenpraktijk-rotterdam.nl

Openingstijden

Maandag         9.00 – 17.00 
Dinsdag           9.00 – 17.00 
Woensdag       9.00 – 17.00 
Donderdag      9.00 – 17.00 
Vrijdag             9.00 – 17.00 

Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Wie op zoek is naar een tandarts, is bij Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord aan het juiste adres. Eigenaar Ahmet Kaya en zijn deskundige team staan graag voor je klaar!

De praktijk van Ahmet Kaya is sinds 2009 gevestigd op de Straatweg, maar had daarvoor op de Rotterdamse Bergweg al de nodige bekendheid opgebouwd. Ahmet: “In 1992 ben ik vanuit Turkije naar Nederland verhuisd met een diploma Tandheelkunde op zak. In Nederland moest ik opnieuw de studie Tandheelkunde volgen en in november 1998 begon ik mijn eigen praktijk op de Bergweg met twee behandelkamers. Inmiddels is de praktijk dus gevestigd op de Straatweg en heb ik meer dan twintig werknemers in dienst.” 

Alles onder één dak 

Bij Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord vind je alle tandheelkundige specialismen onder één dak. Naast de algemene tandheelkundige behandelingen, zoals controles, preventie en gaatjes vullen, ben je hier ook aan het juiste adres voor wortelkanaalbehandelingen, beugelbehandelingen, kunstwortelbehandelingen, tandvleesbehandelingen en diverse prothetische behandelingen. Ahmet: “We werken met de nieuwste technologische apparatuur, zoals 3D röntgenfoto, diode laser en T-scan. Hierdoor kunnen we onze patiënten snelle, hoog kwalitatief en transparante behandelingen aanbieden en is doorverwijzen niet nodig.”

Ambitieus 

Ahmet was én is erg ambitieus: “Ik ben in 1998 klein begonnen, maar had binnen een jaar al meer dan 3.000 patiënten bereikt. Nog steeds ben ik erg ambitieus en wil ik mijn patiënten zo goed mogelijk helpen. Mijn team en ik werken met hart en ziel en we streven altijd naar de uiterste tevredenheid. Ik heb patiënten die al meer dan twintig jaar langskomen en nog steeds krijgen we aanmeldingen van nieuwe patiënten. We hebben geen wachtlijst, dus gelukkig kunnen we deze nieuwe aanmeldingen snel verwerken.”

Benieuwd wat de tandartsenpraktijk voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!