St. Pauls

Als twee mensen weten hoe het eraan toe gaat in de horeca dan zijn het wel Paul Erkelens en Cor de Roon. Hun restaurant St. Pauls bestaat al 37 jaar en ook daarvoor hebben de twee in verschillende horecazaken gewerkt.

Wie houdt van de klassieke Franse keuken is bij het echtpaar aan het goede adres. Paul is gastheer en Cor staat in de keuken. “Het bevalt goed hier, anders houden we het geen 37 jaar vol.”

Knus
In het knusse restaurant is plek voor 30 personen en aan de bar kun je een aperitief drinken of gezellig een drankje doen. Op de menukaart staan vooral gerechten uit de Franse keuken. Paul: “We serveren de echte klassiekers, maar gaan ook met de tijd mee. Door aan gerechten een moderne, internationale twist te geven, blijven we onze gasten verrassen.”

Zwezerik
Een van de specialiteiten op de kaart is de krokant gebakken kalfszwezerik met appeltjes, aardappelpuree en calvadossaus. De zwezerik is een klier die je kan vinden tussen het borstbeen en de luchtpijp. “De kwaliteit van het vlees is hierbij heel belangrijk en het schoonmaken van de zwezerik moet heel secuur gebeuren. Dit gerecht serveren we al jaren en mensen komen er echt voor terug.”    

Verwennen
De twee mannen zijn er wel even tussenuit geweest in die 37 jaar aan de Kleiweg. “We hebben twee jaar een lunchroom gehad in het centrum aan het Weena, maar daar voelden we ons toch niet helemaal thuis. We zijn daarom in 2014 hier weer verdergegaan met waar we mee waren begonnen, mensen verwennen en in de watten leggen met mooie gerechten die gemaakt zijn van mooie kwaliteitsproducten.”

Contact

Kleiweg 89
3051GK Rotterdam
T: +31(0)10-418 52 74

Openingstijden

Maandag         Gesloten
Dinsdag           Gesloten
Woensdag       18.00 – 22.00 
Donderdag      18.00 – 22.00 
Vrijdag             18.00 – 22.00 
Zaterdag          18.00 – 22.00 
Zondag            18.00 – 22.00 

St Pauls restaurant

Als twee mensen weten hoe het eraan toe gaat in de horeca dan zijn het wel Paul Erkelens en Cor de Roon. Hun restaurant St. Pauls bestaat al 37 jaar en ook daarvoor hebben de twee in verschillende horecazaken gewerkt.

Wie houdt van de klassieke Franse keuken is bij het echtpaar aan het goede adres. Paul is gastheer en Cor staat in de keuken. “Het bevalt goed hier, anders houden we het geen 37 jaar vol.”

Knus
In het knusse restaurant is plek voor 30 personen en aan de bar kun je een aperitief drinken of gezellig een drankje doen. Op de menukaart staan vooral gerechten uit de Franse keuken. Paul: “We serveren de echte klassiekers, maar gaan ook met de tijd mee. Door aan gerechten een moderne, internationale twist te geven, blijven we onze gasten verrassen.”

Zwezerik
Een van de specialiteiten op de kaart is de krokant gebakken kalfszwezerik met appeltjes, aardappelpuree en calvadossaus. De zwezerik is een klier die je kan vinden tussen het borstbeen en de luchtpijp. “De kwaliteit van het vlees is hierbij heel belangrijk en het schoonmaken van de zwezerik moet heel secuur gebeuren. Dit gerecht serveren we al jaren en mensen komen er echt voor terug.”    

Verwennen
De twee mannen zijn er wel even tussenuit geweest in die 37 jaar aan de Kleiweg. “We hebben twee jaar een lunchroom gehad in het centrum aan het Weena, maar daar voelden we ons toch niet helemaal thuis. We zijn daarom in 2014 hier weer verdergegaan met waar we mee waren begonnen, mensen verwennen en in de watten leggen met mooie gerechten die gemaakt zijn van mooie kwaliteitsproducten.”