Sportingclub de Uitweg

Contact

Uitweg 11
3051 JP in Rotterdam
T: 010-4180947
E: info@sportingclubdeuitweg.nl
W: www.sportingclubdeuitweg.nl

Openingstijden

Maandag         8.30 – 22.00
Dinsdag           7.00 – 22.00
Woensdag       8.30 – 22.00 
Donderdag      7.00 – 22.00 
Vrijdag             8.30 – 21.30 
Zaterdag          8.30 – 15.00 
Zondag            8.30 – 15.00 

Sportingclub De Uitweg

Sportingclub De Uitweg is een begrip in het Kleiwegkwartier! Sinds 1981 is deze sportclub gevestigd op de Uitweg en is iedereen hier welkom voor fitness, sporten onder begeleiding of het volgen van groepslessen. 

Kevin Curiël, eigenaar van de sportclub: “Het is uniek dat de sportclub al zo lang bestaat. Zelf ben ik er in 1999 begonnen, toen ik stage moest lopen voor mijn CIOS opleiding. In 2000 ben ik er in loondienst gekomen en na drie jaar ergens anders werkzaam te zijn geweest, heb ik de sportclub in 2013 heropend. Het is mooi om te zien dat veel mensen al erg lang lid zijn, sommigen zelfs sinds op de oprichting in 1981.”

Buurt-sportschool

Kevin vertelt dat de sportschool zich het beste laat omschrijven als buurt-sportshool. “We zijn echt een club voor de buurt. Buren en vrienden komen elkaar tegen en er worden nieuwe vriendschappen gesloten. Mensen komen niet alleen om te trainen, maar ook voor de gezelligheid. Daarnaast is ons aanbod heel divers, we zijn echt een multi-centrum. We bieden onze klanten niet alleen een breed aanbod om persoonlijk te sporten, ook worden er dagelijks verschillende groepslessen gegeven en kan er onder begeleiding worden gesport. En voor wie even wil ontspannen, hebben we ook de beschikking over een sauna, zonnebanken en een gezellig bar met koffie, thee en verse smoothies.” 

Persoonlijke aandacht

Voor Kevin en zijn team, bestaande uit zo’n 25 medewerkers en instructeurs, staat persoonlijke aandacht voorop. “Eigenlijk kennen we al onze klanten. We weten wat hun doelen zijn wat sporten betreft en helpen graag bij het behalen van deze doelen. De persoonlijke benadering gaat hand-in-hand met een hoge mate van kwaliteit. Zo investeren we veel in onze toestellen, de nieuwste technologieën en natuurlijk onze medewerkers. Anders dan bij de grotere ketens, is het bij ons ook echt nog gezellig en laagdrempelig. Het is fijn om te horen dat onze klanten juist dat waarderen en daarom terug blijven komen.”