Shell Uitweg

Contact

Shell Uitweg
Uitweg 36
3051 JR Rotterdam
T: 010-4188578

Openingstijden

Maandag         6:00 – 21.00 
Dinsdag           6:00 – 21.00
Woensdag       6:00 – 21.00
Donderdag      6:00 – 21.00
Vrijdag             6:00 – 21.00
Zaterdag         8:00 – 21.00
Zondag            8:00 – 21.00

Shell Uitweg

Een benzinestation waar je niet alleen terecht kunt voor brandstof, maar waar ook aan de innerlijke mens en duurzaamheid wordt gedacht: dat is benzinestation Shell aan de Uitweg!

Eigenaar Michael Ooijens weet het nog precies; het was 8 oktober 2007 toen hij de trotse eigenaar van Shell Uitweg werd. Michael, getrouwd en vader van 4 kinderen, vertelt: “Ik werkte al mijn hele leven in de supermarkt, waarvan ook heel wat jaren als zelfstandig ondernemer. Op een gegeven moment was ik op zoek naar iets nieuws en toen Shell in 2007 startte met een franchise-concept, heb ik geïnformeerd naar de mogelijkheden en al snel de stap gezet. Naast de Shell aan de Uitweg exploiteer ik inmiddels meerdere stations. In Rotterdam kom je mijn benzinestations tegen bij het Hofplein en in Blijdorp. Ook buiten de stad run ik diverse stations.”

Geen klanten, maar gasten 

Michael vervolgt: “Natuurlijk kun je bij ons terecht voor de zaken die je bij een benzinestation mag verwachten, zoals kwalitatief goede brandstof voor een scherpe prijs, een wasstraat en de verhuur van aanhangers. Daarnaast verkopen we ook verse koffie, verse broodjes en kunnen we lunches verzorgen én bezorgen. Ons vaste team van klantvriendelijke medewerkers staat altijd met een glimlach klaar voor onze gasten. Ja, wij hebben geen klanten, alleen maar gasten.”

Duurzaam   

Voor Michael en zijn enthousiaste team is het ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid. “We ondersteunen daarom meerdere duurzame initiatieven. Eén daarvan is Too Good To Go waarmee we een bijdrage willen leveren aan het tegengaan van voedselverspilling. Het is zonde om voedsel aan het einde van de dag weg te gooien, terwijl het nog goed gegeten kan worden. Daarnaast kun je bij Shell CO2-neutraal tanken. Per liter brandstof betaal je dan 1 cent meer en deze vrijwillige bijdrage wordt vervolgens geïnvesteerd in CO2-compensatieprojecten. Ook zetten we ons in voor een vermindering van zwerfafval op straat. Rotterdam en het Kleiwegkwartier zijn prachtig, laten we dit vooral zo houden!”

Benieuwd geworden naar Shell Uitweg? Het benzinestation is 365 dagen per jaar geopend.