Seffien agency & Bootstock

Contact

Kleiweg 105a
3051GK Rotterdam 

 

Seffien agency & Bootstock

Dat Instagram voor mooie samenwerkingen kan zorgen, bewijzen Elise Ouwehand en Mariska van Pelt. Ze werken samen vanuit een opgeknapt pand aan de Kleiweg.

 De een ontwerpt cowboylaarzen voor moeder en dochter en de ander vertegenwoordigt duurzame merken op het gebied van design, kleding en lifestyle. “Dat blijkt een super goede match”, zegt Elise. “We doen allebei ons eigen ding, maar helpen elkaar waar dat kan.”

Showroom
Elise: “We gebruiken dit pand als showroom. De merken die ik vertegenwoordig kan ik op een mooie manier aan mijn klanten laten zien en Mariska doet hetzelfde met haar laarzen.” Mariska voegt toe: “Het werkt heel fijn omdat we zo elkaars klanten ook bereiken. Ze raken geïnspireerd en dat kan weer leiden tot nieuwe samenwerkingen.”

Instagram
De twee leerden elkaar kennen via een oproep die Elise deed op Instagram. “Ik was opzoek naar iemand om dit pand mee te delen en daar reageerde Mariska heel snel op. We wonen allebei in de buurt dus de locatie is ideaal.” Mariska: “Mijn huis was bijna geen huis meer, overal lagen samples. Deze oproep kwam precies op het goede moment.” Sinds januari 2021 zijn Elise en Mariska aan het werk in dit pand.

Match
Naast een match op zakelijk gebied, hebben de twee ondernemers ook op persoonlijk vlak een fijne klik. “Dat was toch even spannend omdat je elkaar eigenlijk amper kent. Maar deze toch wel impulsieve actie heeft zeker goed uitgepakt”, zegt Mariska. “Ja, het is echt heel gezellig. Soms moeten we tegen elkaar zeggen ‘oke even stoppen met kletsen nu, we moeten weer aan het werk’”, lacht Elise.

Geen winkel
Mariska benadrukt dat mensen niet bij hen kunnen komen shoppen. “Dat is soms best lastig uitleggen want de etalage ziet er heel aantrekkelijk en gezellig uit. Wellicht dat we er ooit voor kiezen om mensen op afspraak te laten winkelen, maar dat is nu nog te tijdrovend.”