Rent an Apartment

Contact

Kleiweg 93-B
3051 GK Rotterdam

E: info@rentanapartment.nl
T: + 31 10 302 80 44
W: https://www.rentanapartment.nl/

Rent an Apartment

Sinds april 2016 runt de Rotterdamse Bauke Wesenhagen met veel plezier dit makelaarskantoor.  

“Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij ging ik in 2011 aan het werk bij een verhuurmakelaar in Rotterdam. Daarna ben ik er in 2015 een jaar tussenuit geweest en ben ik vervolgens gaan werken bij een groot kantoor in Utrecht. De focus lag daar op commercieel vastgoed, het verhuren van kantoren. Ik merkte dat ik veel meer plezier en voldoening haal uit de woningmarkt dus ben ik in 2016 Rent an Apartment begonnen met een compagnon. Vanaf begin 2019 ben ik enige eigenaar en heb ik drie leuke enthousiaste collega’s bij mij werken in dit pand aan de Kleiweg.”

Klantenkring
Rent an Apartment is gespecialiseerd in verhuur en werkt met een klantenkring die heel divers is. “We werken voor een aantal grote opdrachtgevers die veel woningen beheren op verschillende locaties, maar we hebben ook te maken met particuliere opdrachtgevers die twee of drie appartementen in de verhuur hebben. Dat maakt het werk heel leuk en afwisselend, elke dag is anders.”

Rotterdam en omliggende gemeenten
“We bieden vooral woningen aan in Rotterdam, maar ook aanbod in omliggende gemeenten komt voorbij. Zo hebben we vorig jaar de verhuur van een nieuwbouwproject in Den Haag gedaan met 40 woningen en een transformatie project in Maassluis. In Rotterdam hebben we de verhuur 38 woningen van nieuwbouwproject ’t Vaarthuys aan de Coolhaven mogen doen. Wat de opdracht ook is, persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Zowel de verhuurder als de huurder moeten blij zijn met de woning. Dat is het uitgangspunt.”

Stylingadvies
Naast haar werkzaamheden als makelaar biedt Bauke met haar bedrijf stylingadvies aan. “We helpen verhuurders bij het inrichten van de woning(en) zodat ze aantrekkelijker worden voor de toekomstige huurders. We gaan na wat de doelgroep is en passen ons advies daarop aan. Meubilair of geen meubilair, neutraal of juist meer uitgesproken.”