Primera

Contact

Kleiweg 71
3051 GJ Rotterdam
T: 010 237 4755

Openingstijden

Maandag         8.30 – 18.00 
Dinsdag           8.30 – 18.00 
Woensdag       8.30 – 18.00 
Donderdag      8.30 – 18.00 
Vrijdag             8.30 – 18.00 
Zaterdag          8.30 – 18.00 
Zondag            Gesloten

Primera

Een vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten: zo laat Primera de Wolf op de Rotterdamse Kleiweg zich het beste omschrijven. 

Het ondernemerschap zat er bij eigenaresse Olivia de Wolf-van Breugelen en haar maar Richard al vroeg in. Ze waren begin twintig toen zij samen met de zus en zwager van Olivia de Albert Heijn op de Kleiweg openden, toen nog gevestigd op nummer 65. Inmiddels heeft het echtpaar meerdere winkels in het bezit en sinds 2015 is daar de Primera aan toegevoegd. 

Uitgebreid assortiment 

Bij de Primera ben je niet alleen aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment dagbladen, tijdschriften en boeken, ook is Primera een bekend begrip als het gaat om wenskaarten, postzegels, kantoorartikelen, cadeaukaarten, tabak en tickets. Olivia: “Daarnaast is ons assortiment cadeau-artikelen zeer uitgebreid. Jong of oud, man of vrouw: bij ons vind je mooie cadeaus voor elke gelegenheid. En ook voor leuke kraamcadeaus kun je bij ons terecht.”  

De wijk staat voorop! 

Voor Olivia en haar team is het erg belangrijk om het de mensen uit het Kleiwegkwartier gemakkelijk te maken. Olivia: “De Primera is, net als onze Albert Heijn op de Kleiweg, zeven dagen per week geopend. De klant kan dus op elk gewenst moment bij ons binnen lopen. Ook bieden we bepaalde diensten aan die je verder in de wijk niet ziet. Zo hebben we in de winkel een UPS-punt waar je pakketjes kunt ophalen of versturen. We zien dat veel mensen hier dankbaar gebruik van maken en de gelegenheid meteen aangrijpen om rond te snuffelen en te kijken wat we nog meer hebben. En heb je nieuwe pasfoto’s nodig voor een paspoort of rijbewijs? Ons vriendelijke personeel helpt je ook hiermee graag verder!”