Paalman drogisterij

Contact

Kleiweg 75-A
3051 GK Rotterdam
T: 010 418 6865
E:

Openingstijden

Maandag         8.30 – 18.00 
Dinsdag           8.30 – 18.00 
Woensdag       8.30 – 18.00 
Donderdag      8.30 – 18.00 
Vrijdag             8.30 – 18.00 
Zaterdag          9.30 – 18.00 
Zondag            9.30 – 18.00 

Drogisterij Paalman

Drogisterij Paalman is een gezellige en klantvriendelijke drogisterij waar je nog écht goed geholpen wordt. De drogist is al meer dan 50 jaar een begrip op de Rotterdamse Kleiweg. 

Eigenaresse Renate Paalman groeide op in het Kleiwegkwarier waar haar ouders in 1960 hun eigen drogisterij openden. De winkel heeft altijd in hetzelfde pand gezeten en is stukje bij beetje steeds groter geworden. In het jaar 2000 nam Renate de winkel van haar ouders over. 

Klantvriendelijk

Renate vertelt: “Wij zijn niet zomaar een drogist. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een eerlijk advies te geven en om net die extra service te bieden. Is iemand bijvoorbeeld slecht ter been? Voor ons is het geen probleem om dan even langs te gaan en spullen bij deze klant thuis af te geven. Ook voor zaken die lastig verkrijgbaar zijn zetten we graag dat stapje extra en doen we er alles aan om het toch te kunnen bestellen voor onze klanten.” 

Gezellige winkel 

Geneesmiddelen kopen, dat kun je overal. Maar Drogisterij Paalman kent haar klanten en weet dat veel mensen ook even langs komen voor de gezelligheid. “Niet alleen voor een praatje, maar ook voor de nieuwste collecties sjaals, sieraden en slippers komen onze klanten graag even de knusse winkel binnen,” aldus Renate.  

Vaste klanten 

Renate vervolgt: “We hebben niet alleen veel vaste klanten, ook mijn twee collega’s zijn al heel lang bij de drogisterij betrokken. Zo kwam Elly bij mijn ouders in dienst toen ik zelf nog maar 10 jaar oud was en mijn collega Brigitte werkt er ook alweer 25 jaar. Het werkt heel fijn met vaste krachten, ook voor de klanten is dit prettig. Veel van hen kennen wij persoonlijk en volgens mij is dat ook meteen de kracht van de Kleiweg, het is net een dorp in een grote stad.”