Little Department Store

Contact

Kleiweg 97a
3051GK  Rotterdam
E: info@littledepartmentstore.nl
T: 010-7371753
W: www.littledepartmentstore.nl

Openingstijden

Maandag         op afspraak 
Dinsdag           10.00 – 17.00 
Woensdag       10.00 – 17.00  
Donderdag      10.00 – 17.00 
Vrijdag             10.00 – 17.00 
Zaterdag          10.00 – 17.00  
Zondag            gesloten

Webshop:       24/7

Little Department Store

Sinds 2014 vind je Little Department Store, de leukste kinderkledingwinkel van Rotterdam, op de Kleiweg. Je kunt hier niet alleen terecht voor complete outfits voor kinderen van 0 tot 12 jaar, maar ook voor mooie cadeaus, accessoires en speelgoed. 

Eigenaresse Brigitte Metz: “Ik woonde al een tijdje in het Kleiwegkwartier toen ik in 2017 van de toenmalige eigenaresse van de winkel vernam dat zij wilde gaan stoppen. Zonde, dacht ik meteen, want ik kwam er altijd graag om te shoppen voor mijn eigen kinderen en zag wel degelijk potentie. Wat werk betreft deed ik iets heel anders, maar toch was het voor mij een logische stap om de winkel over te nemen. Ik heb van jongs af aan al een passie gehad voor mooie spullen en vind het elke dag weer een feestje om in de winkel te staan. Veel klanten noemen de winkel een ‘snoepwinkel’ en daar ben ik het uiteraard helemaal mee eens!”

Mooie merken 

Little Department Store verkoopt merken die net iets anders zijn, zoals Mini Rodini, Little Label, 1+ in the family, Lötiekids, One Day Parade en Gosoaky. Brigitte: “Hierdoor zien je kinderen er op het schoolplein ook net even anders uit dan de rest. Daarnaast zijn de kledingstukken op één of meerdere manieren duurzaam geproduceerd, van goede kwaliteit én betaalbaar. Mijn collega Angelika en ik helpen je niet alleen met het vinden van een mooie outfit, ook voor bijpassende accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.”

Op zoek naar een cadeautje?

Bij Little Department Store kun je niet alleen terecht voor mooie kinderkleding en accessoires, ook vind je in de winkel een uitgebreid assortiment cadeau-artikelen voor kinderen van 0 tot 5 jaar oud. Op zoek naar een bijzonder kraamcadeau? Grote kans dat je slaagt bij Little Department Store! Alle cadeaus worden met veel liefde ingepakt en ook de bestellingen die via de website worden geplaatst, worden mooi verpakt opgestuurd. 

Gezellige plek in de buurt 

Voor veel vaste klanten is Little Department Store meer dan een gezellige winkel. Brigitte: “De winkel heeft ook een sociale functie. Sommige klanten komen bijvoorbeeld alleen binnen voor een praatje. Ouders die met kinderen langskomen ervaren juist de ontspannen sfeer. Kinderen rennen meteen op de speelhoek af, zodat de ouders vervolgens rustig rond kunnen kijken. Wat de toekomst betreft, hoop ik dat Little Department Store verder groeit. Het zou leuk zijn om de winkel verder uit te breiden en kinderschoenen te verkopen. Natuurlijk blijft de winkel gevestigd op de Kleiweg, ik kan me niet voorstellen dat ik op een andere plek terecht kom. Het Kleiwegkwartier heeft het wat mij betreft allemaal: leuke mensen, unieke zaakjes en een fijne sfeer!”