Kleiweg tweewielers

Contact

Kleiweg 167
3051GP Rotterdam Rotterdam
T: 010-418 39 64
E: info@kleiwegtweewielers.nl
W: www.kleiwegtweewielers.nl

Openingstijden

Maandag         gesloten
Dinsdag           9.00 – 18.00 
Woensdag       9.00 – 18.00 
Donderdag      9.00 – 18.00 
Vrijdag             9.00 – 18.00 
Zaterdag          9.00 – 16.00 
Zondag            gesloten 

Kleiweg tweewielers

Op zoek naar een nieuwe fiets? Ga dan eens langs bij Kleiweg Tweewielers, eigenaar Tom Swemle en zijn collega Willem helpen je graag op weg!

Tom Swemle wilde al zijn hele leven fietsenmaker worden. De liefde voor fietsen was er al vroeg, ontstaan vanuit het prutsen en fröbelen aan de stalen ros. Op zijn zestiende verliet Tom school en ging hij in dienst bij een fietsenmaker in Rotterdam-Zuid. In 2010 was het tijd voor een eigen fietsenwinkel en nam hij Kleiweg Tweewielers over. Tom: “Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met een fiets. Een fiets is niet alleen heel ‘groen’, je hebt er ook nooit parkeerproblemen mee. Mensen denken goed na over de aanschaf van een fiets en ik help ze hier maar al te graag mee.” 

Buurtsuper met fietsen 

Kleiweg Tweewielers kent inmiddels een rijke geschiedenis. Al voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog werden er fietsen verkocht. Tom: “We bieden echt een breed assortiment aan dat past bij de bewoners van het Kleiwegkwartier. Zo kun je denken aan fietsen voor woon-werkverkeer, maar ook aan stadsfietsen, recreatiefietsen, elektrische fietsen en fietsen voor kinderen. Eigenlijk zijn we een soort van buurtsuper, maar dan voorzien met fietsen. We verkopen merken uit het midden tot hoog segment, zoals Gazelle, daar zijn we premium-dealer voor, maar ook fietsen van Pointer en de Alpina-fietsen voor kinderen. Onze e-bikes komen uit Duitsland. Dit zijn echte top fietsen, ze worden alleen op bestelling gemaakt.”

Kwaliteit 

Niet alleen de kwaliteit van de fietsen is belangrijk voor Tom en zijn collega, ook de service speelt een grote rol. Tom: “We zijn echt nog een ambachtelijk bedrijf. We verkopen niet alleen fietsen, maar we repareren ze ook. We geven onze klanten een zo eerlijk mogelijk advies en komen onze beloftes na. We halen de kapotte fiets graag op bij de klant en brengen deze ook weer thuis. En heeft iemand behoefte aan een leenfiets omdat de eigen fiets gerepareerd wordt? Ook dat is bij ons geen probleem, we zetten graag dat stapje extra voor onze klant.”