Kapsalon Hair Art

Contact

Kleiweg 52 b
3051 GT Rotterdam
T: 010-4181410
E: hairartrotterdam@gmail.com

 

Openingstijden

Maandag         9.00 – 17.30 
Dinsdag           9.00 – 17.30
Woensdag       9.00 – 17.30
Donderdag      9.00 – 17.30
Vrijdag             9.00 – 17.30
Zaterdag          8.00 – 16.00 
Zondag            Gesloten

Kapsalon Hair Art

Van een totale make-over tot het knippen van de puntjes. Welke haarwens je ook hebt, bij kapper Hair-Art zit je goed.

Na eerst een zaak op Zuid gerund te hebben, opende Shakuntala Nanhkoesigh in februari 1996 deze locatie met haar toenmalige partner. “Iedereen verklaarde ons voor gek, want er zaten al heel wat kappers in deze wijk. Maar we hadden er vertrouwen in want iedere salon vindt op den duur z’n eigen doelgroep. En dat bleek zo te zijn want we hebben inmiddels een mooi bestand met vaste klanten opgebouwd.” Sinds vijf jaar runt Shakuntala de zaak alleen. “Het gaat super goed, zeker met mijn drie leuke collega’s.

Blij
Het leuke aan het kappersvak vindt Shakuntala dat je mensen blij maakt. “We bezorgen iemand een verwenmomentje en als diegene na afloop met een blij gezicht de salon uitloopt, hebben we het goed gedaan. Ook als mensen niet helemaal tevreden zijn, horen we dat graag en proberen we een passende oplossing te vinden. Het blijft handwerk.” Bij Hair-Art kun je terecht met al je haarwensen. “We vinden het belangrijk dat de drempel laag is en blijft. Komt er iemand binnen met groen haar, dan kijken we niet raar op, maar denken we interessant!” 

Persoonlijke verhalen
De gesprekken die de kapster elke dag voert blijven zeker hangen. “Tijdens het knippen ben je al gauw 20 tot 25 minuten met iemand aan het kletsen. Er komen allerlei onderwerpen voorbij en de verhalen zijn soms best persoonlijk. Het een en ander afweten van je vaste klanten vind ik belangrijk.”

In februari 2021 bestaat Hair-Art 25 jaar. “Hoe we dat gaan vieren, is nog even onzeker door de coronacrisis. Maar dat we erbij stilstaan is zeker.”