Indian Place

Contact

Kleiweg 106A
3051 GW Rotterdam
T: 06 4278 9611
E: info@indianplace.nl
W: http://www.indianplace.nl/

 

Openingstijden

Maandag         Gesloten
Dinsdag           9.00 – 17.00 
Woensdag       9.00 – 17.00
Donderdag      9.00 – 17.00
Vrijdag             9.00 – 17.00
Zaterdag          9.00 – 17.00
Zondag            Gesloten

Indian Place

Bij Iwan kom je voor een frisse coupe, maar ook voor een momentje voor jezelf. “Ik vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen in mijn shop.”

Na 25 jaar in een andere barbershop te hebben gewerkt, begon Iwan 4 jaar geleden voor zichzelf. “Mijn werkgever ging met pensioen dus ben ik op deze locatie mijn eigen zaak begonnen. Het gaat hartstikke goed. Nu hebben we natuurlijk te maken met corona, maar daarvoor was ik elke dag volgeboekt. Veel van mijn klanten zijn met mij meegegaan naar de Kleiweg, daar heb ik echt een klik mee.” 

Visitekaartje
Dat mensen tevreden de deur uitgaan, vindt Iwan belangrijk. “Klanten zijn je visitekaartje. Ze geven je vertrouwen en dat beantwoord ik met vakwerk. Ik heb alle knipdiploma’s en ben ook gespecialiseerd in scheren. Omdat ik meega met nieuwe technieken voelt een bezoekje aan de shop echt als een belevenis.”

Stichting Geronimo
Naast het runnen van zijn barbershop heeft Iwan nog een andere passie. In april 2020 is hij met familie en vrienden Stichting Geronimo begonnen om minderbedeelde Rotterdamse gezinnen te ondersteunen. “Onze prioriteit is het aanbieden van levensmiddelen, maar we zorgen er ook voor dat mensen in contact komen met de juiste instanties zodat ze uiteindelijk weer op eigen benen kunnen staan. We hebben veel contacten in verschillende wijken en proberen zo te achterhalen wat er waar precies nodig is.”

Inzet
De stichting krijgt geen subsidie en moet het dus hebben van donaties. “De inzet van mensen om ons heen is ongekend. Veel mensen willen helpen en er zijn al verschillende acties opgezet om geld in te zamelen. Zo hebben Feijenoord, Sparta en Excelsior gesigneerde voetbalshirts geveild. Als we met elkaar onze krachten bundelen, gaan we samen de strijd aan tegen armoede, want dat is iets dat hier niet mag bestaan.”