HJF advocaten

Contact

Straatweg 26
3051 BE Rotterdam
T: 070 – 3870008
E: info@hjfadvocaten.nl
W: https://hjfadvocaten.nl/

HJF Advocaten

Op de Straatweg staat het kantoor van HJF Advocaten, het advocatenkantoor dat alle zaken behandelt waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. 

Advocaat-partner Stijn Stubenrouch is in 2016 bij HJF Advocaten begonnen: “Ik zit inmiddels al meer dan 30 jaar in de advocatuur. Zo heb ik twintig jaar gewerkt bij AKD en daarna 10 jaar bij De Jonge Advocaten in Kralingen. HJF Advocaten heeft ook een vestiging in Voorburg en ik ben erbij gekomen om mee te werken aan het op de kaart zetten van ons mooie Rotterdamse kantoor waar ik dagelijks met zo’n zes tot zeven collega’s met veel plezier werk.”

Veelzijdig

Stijn vervolgt: “Ons kantoor is zeer breed. We behandelen alle zaken waar een ondernemer mee te maken kan krijgen, zoals arbeidsrecht, vastgoedrecht, het opstellen van algemene voorwaarden en bedrijfsovername. Ook bij zaken die kunnen opspelen in het privé-leven van de ondernemer, bijvoorbeeld familierecht, bieden we ondersteuning. Daarnaast vervullen we op allerlei gebieden ook regelmatig de rol van mediator. Het grootste gedeelte van mijn collega’s was overigens zelf ooit ondernemer en heeft daarna de stap naar de advocatuur gemaakt. Hierdoor weten we goed wat er speelt bij ondernemers en kunnen we hen van een vakkundig advies voorzien.” 

Laagdrempelig 

HJF Advocaten heeft niet alleen de kwaliteit hoog in het vaandel staan, ook is een goede klik met de client van groot belang. Stijn: “We proberen hierbij om zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Wat ook helpt: bij ons op kantoor heerst een prettige sfeer. Onze clienten merken dit en weten het te waarderen. Speelt er een probleem en wil je erover sparren? Kom gerust langs voor een kop koffie. Het hoeft niet meteen tot een zaak te leiden en mocht dat wel het geval zijn, dan proberen we eerst om te schikken voordat we gaan procederen, dat is voor iedere client beter. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? De deur staat voor je open, je bent van harte welkom!”