Hart for Her

Contact

Uitweg 68
3051 JR Rotterdam
T:  010-786 52 20 / 06-36599521
E: Patricia@hartforher.nl

 

Openingstijden

Maandag         8.30 – 11.30 en 17:00 – 20:00
Dinsdag           8.30 – 11.30
Woensdag       8.30 – 11.30 en 17:00 – 20:00
Donderdag      8.30 – 12.00 en 17:00 – 18:30 
Vrijdag             8.30 – 11.30
Zaterdag          9.00 – 11.00 
Zondag           gesloten

Hart for Her

Sinds 2014 runt Patricia Allard deze locatie van hart for her, een fitnessformule voor vrouwen waarbij je in 30 minuten een compleet circuit doorloopt.

“Vrouwen helpen om lekkerder in hun vel te zitten, met dat idee leid ik deze sportschool”, vertelt Patricia. “Het is mooi om te zien hoe sommige vrouwen veranderen vanaf het moment dat ze binnenkomen totdat ze weer weggaan. Ze voelen zich lekkerder en zijn zekerder over zichzelf.”

Franchise
“Van oorsprong ben ik yoga-docent en had ik een baan als personeelsplanner in de kinderopvang. Toen die branche instortte, raakte ik mijn baan kwijt. Via het UWV werd ik benaderd door hart for her of ik wilde gaan franchisen. Ik heb toen intern een trainingstraject doorlopen en vervolgens een bedrijfsplan geschreven, ik ben er vol voor gegaan.”

Kleinschalig
hart for her is een kleinschalige fitnessclub voor vrouwen met aanbod voor alle fitnessniveaus. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding en er is altijd een luisterend oor. “We vinden het belangrijk om iedereen bij naam te kennen en goed te weten waar de behoeftes liggen van onze leden. De huiselijke sfeer maakt ons heel laagdrempelig.”

Bodybuilding
Zelf is Patricia niet super sportief, maar ze vindt het wel heel belangrijk om haar lichaam fit te houden. Hoe dat moet, heeft ze zelf aan den lijve ondervonden toen ze meedeed aan een bodybuildingwedstrijd. “25 jaar geleden had ik behoefte aan een uitlaatklep. Ik trainde zes dagen per week, twee uur lang. Een intense periode, maar ik heb toen wel precies geleerd hoe je oefeningen moet uitvoeren en kan zo mensen goed begeleiden.”

Voedingsadvies
Ondanks dat Patricia ook flink last heeft gehad van de coronacrisis is ze niet bij de pakken neer gaan zitten. Ze is toen de sportschool dicht was, een eigen voedingswebsite begonnen, www.mijnvoedingswijzer.nl. “90 procent van de leden die bij mij sporten, willen ook graag advies over voeding en daarom ben ik een opleiding tot voedingsconsulent gaan volgen. OP mijn website bied ik programma’s aan die mensen zelfstandig kunnen volgen. Mooi is dat nu de sportscholen weer open mogen ik een totaalpakket van bewegen en voeding kan aanbieden.”