Van Dorssen Optiek

Contact

Kleiweg 7-A
3051 GH Rotterdam
T:  010 – 4186798
E: info@vandorssenoptiek.nl
W: www.vandorssenoptiek.nl/

Openingstijden

Maandag        Gesloten
Dinsdag          10.00 – 17.30 
Woensdag      10.00 – 17.30 
Donderdag     10.00 – 17.30 
Vrijdag            10.00 – 17.30 
Zaterdag         10.00 – 16.00 
Zondag            Gesloten

Van Dorssen Optiek

Dé specialist als het om brillen en contactlenzen gaat, dat is Van Dorssen Optiek. Sinds 1959 gevestigd op de Kleiweg en inmiddels in handen van de tweede generatie. 

Mia van Dorssen groeide op in het Kleiwegkwartier nadat haar vader Hans er in 1959 de winkel opende. “Mijn vader is de winkel gestart en ik heb de zaak in 1994 van hem overgenomen. Ik vond het optiek-vak super mooi, daar wilde ik ook iets mee!” 

Specialist 

Mia volgde opleidingen tot opticien, optometrist en contactlens-specialist. Mia vervolgt: “Door deze achtergrond kan ik klanten van een compleet advies voorzien. Niet alleen op het gebied van brillen, maar ook als het gaat om contactlenzen. Ik vind een deskundig en eerlijk advies daarnaast erg belangrijk. Ik heb een heel goede relatie met mijn klanten en geef ze daardoor ook een heel persoonlijk advies.”

Uitgebreid assortiment brillen en lenzen

Ik merk dat mensen steeds vaker op zoek zijn naar unieke, mooi ontworpen monturen en dito glazen. Daarom proberen we iedereen tegemoet te komen met moderne, hippe en klassieke monturen. Met grote regelmaat wordt de collectie aangevuld en tevens hebben we een uitgebreide collectie kinderbrillen. Zonnebrillen van diverse bekende top-merken hebben wij ook in huis. Daarnaast kijken mensen steeds langer naar beeldschermen en tablets. Hierdoor komt men in aanraking met het schadelijke blauwe licht. Dit kan op lange termijn allerlei oogklachten opleveren. Gelukkig gaat de techniek heel snel en kunnen we veel voorkomen, met een speciale computerbril of leesbril met blauwlicht filter bijvoorbeeld. We werken samen met diverse oogartsen. En natuurlijk ben je voor contactlenzen in alle soorten en maten bij ons ook aan het juiste adres.”

Aandacht voor de klant 

De klant is koning bij Van Dorssen Optiek. Mia: “Ik vind de persoonlijke aandacht die je in het Kleiwegkwartier ziet erg fijn. Het past ook echt bij mijn winkel. Ik neem de tijd voor mijn klanten en probeer elke keer de beste service te leveren. We werken samen met alle zorgverzekeraars en regelen de declaraties direct voor onze klanten. Wil je eens weten wat we voor jou kunnen betekenen? Je bent met of zonder afspraak van harte welkom in onze winkel!”