Hair by DeeDee

Contact

Kleiweg 118A 
3051 GX Rotterdam 
T: 010-4229053
W: www.hairbydeedee.nl

 

Openingstijden

Maandag         gesloten
Dinsdag           9.00 – 17.00
Woensdag       9.00 – 17.00
Donderdag      9.00 – 17.00
Vrijdag             9.00 – 20.00
Zaterdag          9.00 – 13.00
Zondag            gesloten

Hair by DeeDee

Van knippen en verven tot tape extensions en watergolven. Voor een frisse coupe ben je bij DeeDee aan het goede adres.

“Dat ik elke dag mensen mooi(er) mag maken vind ik zo leuk aan het kappersvak”, vertelt eigenaresse DeeDee Zandbergen. “Ook als mensen een dipje hebben, halen we ze er graag uit met een mooi fris kapsel.” Als mensen komen voor een grote verandering dan is de kapster in haar nopjes. “Klanten blij maken met een totaal andere kleur, lengte of het zetten van extensions, vind ik mooi om te doen.” 

Eigen salon
Na lange tijd voor een groot kappersketen te hebben gewerkt vond DeeDee het tijd voor een nieuwe stap en opende ze in juni 2019 haar eigen salon. “Ik werkte in Delft en Berkel en Rodenrijs en moest, omdat ik voor het keten een salon runde, veel cursussen volgen. Ik maakte lange dagen en was daardoor veel van huis. Zeker met twee kindjes is dat niet ideaal. Nu heb ik mijn eigen zaak en kan ik mijn tijd veel beter indelen.”

Vriendinnen
“Ik run de salon niet alleen, dat doe ik samen met Chantal. We leerden elkaar 8 jaar geleden kennen en het klikte meteen. Naast collega’s zijn we beste vriendinnen en dat werkt super fijn. Ze hoort bij het meubilair grap ik altijd.” Dat mensen zich op hun gemak voelen, vindt DeeDee heel belangrijk. “Een bezoekje aan de kapper moet vertrouwd voelen en gezellig zijn.”

Groeien
Bekender worden en groeien, daar gaat de kapster voor. “Dat we nog meer mensen blij kunnen maken met mooi haar dat is het doel voor de toekomst. Het gebruik van social media helpt daar goed bij. Ik merk dat we zeker door gebruik Instagram steeds bekender worden. Het is een mooi platform om te laten zien wat we allemaal kunnen.”