Galaxy Mode

Contact

Kleiweg 24
3051 GR Rotterdam
T: 010 – 418 48 47
E: yvette@galaxymode.nl
W: https://galaxymode.nl/

Openingstijden

Maandag         Gesloten 
Dinsdag           10.30 – 17.30 
Woensdag       10.30 – 17.30 
Donderdag      10.30 – 17.30 
Vrijdag             10.30 – 17.30 
Zaterdag          10.00 – 17.00
Zondag            Gesloten

Galaxy Mode

Op zoek naar een nieuwe outfit? Loop dan eens binnen bij Galaxy Mode op de Kleiweg!

Elke week iets nieuws

Eigenaresse Yvette Cossee is al vele jaren werkzaam in de mode. Yvette: “Ik verkoop een hele gevarieerde collectie van vaste merken en er komen elke week de nieuwste fashion items bij. Kleding die je juist niet bij de grotere merken aantreft. Veel vrouwen lopen daarom regelmatig binnen om te kijken of er nog iets leuks voor ze bij hangt. En nee, ze gaan niet vaak met lege handen naar huis! Ook wordt er weleens een kledingstuk van thuis meegenomen waar we dan met items uit de winkel een heel nieuw setje van maken.” 

Stylist

Yvette vervolgt: “Ik merk dat het shoppen de laatste jaren is veranderd. Veel kleding wordt online gekocht, veelal ook puur uit tijdgebrek. Het resultaat valt dan ook vaak erg tegen. Ik vind het juist leuk om mijn klanten van een persoonlijk styling- en kleuradvies te voorzien, hierdoor worden vaak miskopen voorkomen. Welke kleuren en modellen staan je bijvoorbeeld en hoe kun je de mooiste punten van je lichaam benadrukken? Ik ken veel van mijn klanten goed en ook hun smaak. Leuk als ze complimenten krijgen uit hun omgeving! Ik voel dat ook als een compliment voor mij. Ook is de kleding leuk geprijsd, waardoor veel vrouwen zowel binnen als buiten de regio het fijn vinden om bij Galaxy Mode te shoppen.”

Private shopping

“Heb je het druk en overdag geen tijd om langs te komen? Maak dan een persoonlijke afspraak. Ik vind het geen probleem om buiten de reguliere tijden op verzoek geopend te zijn. Ook organiseren wij regelmatig een lady’s night. Vind je het leuk om in een ontspannen privésfeer met vriendinnen of collega’s te komen shoppen? Ook dat is mogelijk. Met een hapje en drankje erbij word het een hele gezellige avond. Graag tot ziens!”