Footmore

Footmore

Heb je pijn in je rug, heup, knie of voeten? Podotherapeut Trix van Leeuwe helpt je daar graag van af.

In 2012 studeerde Trix af aan de Fontys Hogeschool voor Podotherapie in Eindhoven. Daarbij heeft ze zich gespecialiseerd in medical taping, dryneedling en manuele therapie aan de onderste extremiteiten. Na twee jaar in dienst te zijn geweest bij Footmore nam ze in 2014 de praktijk over in Rotterdam. “Daarna is het balletje snel gaan rollen voor de tweede en derde locatie in Berkel en Rodenrijs.”

Divers
Trix woont in Eindhoven. “Ik rijd met de auto hiernaartoe buiten de spitsuren dus dat is prima vol te houden. Die afwisseling tussen verschillende locaties maakt het werk heel leuk. Ook is de doelgroep waarmee ik werk heel divers. Sporters, kinderen, ouderen, allerlei soorten mensen met allerlei soorten klachten komen voorbij.”

Persoonlijk
“Het persoonlijke contact met mensen vind ik erg belangrijk. Dat mensen steeds hetzelfde gezicht zien als ze naar de praktijk komen, zorgt ervoor dat ik met hen een band kan opbouwen en dat is belangrijk voor een goed eindresultaat.” Bij Footmore Podotherapeuten zijn de lijntjes kort tussen huisartsen, fysiotherapeuten en medisch pedicures. “Hierdoor krijgt de cliënt de optimale zorg waar we met elkaar naar streven.”

Orthopedisch schoenmaker
Trix blijft constant zoeken naar uitdagingen in haar vakgebied. “In de zomer van 2020 heb ik daarom de opleiding orthopedisch schoenmaker afgerond. Deze studie heb ik gevolgd om mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Mijn doel is dat mensen klachtenvrij kunnen lopen en bewegen en het kunnen aanmeten van schoenen helpt daarbij.”