Fit 20

Fit 20 Rotterdam

Openingstijden

Maandag         8.00 – 20.00
Dinsdag           8.00 – 20.00
Woensdag       8.00 – 20.00
Donderdag      8.00 – 20.00
Vrijdag             8.00 – 20.00
Zaterdag         gesloten
Zondag           gesloten

Fit 20

Fit zijn door slechts 20 minuten per week te trainen? Het kan! Marieke Bakker en Tine Metske helpen je hier graag bij in hun fit20 studio aan de Elektroweg. 

Slim trainen onder begeleiding
De fit20 studio in het Kleiwegkwartier is onderdeel van een franchiseformule en werd op 1 oktober 2019 geopend door Marieke en Tine. Marieke vertelt: “Bij ons ben je aan het juiste adres voor korte en krachtige trainingen van slechts 20 minuten. Een keer per week trainen is voldoende. Je traint heel rustig, voert langzaam de bewegingen op apparatuur uit en je werkt met veel weerstand. De bewegingen gaan zelfs zo langzaam dat je er niet van transpireert. Omkleden en achteraf douchen zijn dus niet nodig en dat maakt het voor veel van onze klanten erg fijn om bij ons te komen sporten, tijdens de lunchpauze bijvoorbeeld.”

Voor jong en oud 
Jong en oud: iedereen is van harte welkom bij fit20. Marieke vervolgt: “Voor ons maakt het niet uit hoe jong of oud je bent. Ons oudste lid is mijn oma van 91, zij komt iedere week. Zo’n twee jaar geleden gaf ze aan dat het wel tijd werd voor een rollator. Ik stelde haar voor om eerst eens bij fit20 te trainen en sindsdien is ze een stuk sterker, haar houding is verbeterd en een rollator heeft ze absoluut niet nodig. Ik gebruik dit voorbeeld vaak om er anderen mee te inspireren: we kunnen echt veel mensen van een goede training voorzien.”   

Iedereen wordt sterker
Marieke: “Persoonlijke aandacht is heel belangrijk voor ons. Je traint alleen of samen met iemand, zodat we de juiste begeleiding kunnen bieden. We hebben geen spiegels en de muziek staat niet aan, hierdoor is er echt focus op de training. Ik ben er heel trots op dat we de garantie kunnen geven dat je écht sterker wordt door slechts 20 minuten per week bij ons te trainen. En wil je dit zelf eens uitproberen? Je bent van harte welkom in onze studio voor een vrijblijvende kennismakingstraining. Tine en ik kijken uit naar je komst!”