Fietsenwinkel.nl

Openingstijden

Maandag        gesloten
Dinsdag          gesloten
Woensdag     10:00-18:00
Donderdag     10:00-18:00
Vrijdag           10:00-18:00
Zaterdag        10:00-17:00
Zondag           gesloten

Fietsenwinkel.nl

Voor een e-bike die perfect aansluit bij jouw levensstijl is Fietsenwinkel.nl de plek waar je moet zijn. Winkelmanager Rick Buis en zijn collega’s helpen je graag.

Rick begon 2,5 jaar geleden in de winkel als uitzendkracht, maar mag zich sinds 1 juni 2020 de manager noemen. “Toen ik stopte met mijn studie Verpleegkunde ging ik hard op zoek naar werk. Via een uitzendbureau kwam ik hier terecht en dat beviel zo goed dat ik hier ben blijven hangen.” Ondernemen was niet altijd het plan van de manager. “Dat was niet per se mijn doel in het leven, maar omdat ik houd van hard werken en secuur ben, kreeg ik deze kans.”

E-bikes
“We verkopen hier geen stadsfietsen meer omdat daar veel minder marge op zit in vergelijking tot e-bikes. Daarnaast is de markt voor dit soort fietsen veel breder geworden. Zo zien we nu steeds meer scholieren die een e-bike zoeken omdat ze ver naar school moeten fietsen. De bikes zijn ook veel mooier geworden en dat helpt bij de populariteit.” In de winkel kun je kiezen uit wel acht verschillende merken.

Blij maken
Een fietsliefhebber in hart en nieren kun je Rick niet noemen. “Ik had niet eens een fiets toen ik hier kwam werken! Het plezier dat ik heb in mijn werk, zit mij vooral in het blij maken van mensen. Toch is die interesse in fietsen de afgelopen jaren wel gegroeid. Ik vind het heel leuk als ik een fiets van ons zie rijden op straat en houd mijn kennis goed bij zodat ik mensen goed kan adviseren.”

Welkom
Rick vindt het belangrijk dat klanten zich welkom voelen. “Iedereen kan gewoon binnenlopen en rondkijken. Natuurlijk is het fijn als mensen zich vooraf hebben ingelezen, maar ook als iemand nog niet zo veel weet, nemen we ruim de tijd om alles goed uit te leggen.”Bij het kopen van een fiets hoort natuurlijk een testrit. “Die rit mogen mensen helemaal invullen hoe zij dat willen. Ik zeg altijd; blijf lekker lang weg en probeer alles uit.”