Dierendokters Rotterdam noord

Contact

Straatweg 44A
3051 BG Rotterdam
T: 010-8700988
E: rotterdamnoord@dierendokters.com
W: https://www.dierendokters.com/dierenarts-dierenkliniek/rotterdam-noord

Openingstijden

Maandag         9.00 – 19.00 
Dinsdag           9.00 – 19.00 
Woensdag       9.00 – 19.00 
Donderdag      9.00 – 19.00 
Vrijdag             9.00 – 19.00 
Zaterdag          gesloten
Zondag            gesloten

Dierendokters Rotterdam noord

Op zoek naar een dierenarts in het Kleiwegkwartier? Dan ben je bij Dierendokters Rotterdam Noord aan de Straatweg aan het juiste adres!

In 2012 begon Branko Grbovic met zijn vrouw Annelies de praktijk op de Straatweg. “Ik ben in de wijk Ommoord opgegroeid, maar kwam als kind vaak in Hillegersberg. Hierdoor heb ik eigenlijk altijd al feeling met de buurt gehad. Na mijn studie diergeneeskunde in Utrecht heb ik eerst in Rotterdam-Zuid gewerkt en daarna in een praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik kon hier niet echt mijn draai vinden, maar heb er wel mijn vrouw Annelies ontmoet, zij is ook dierenarts. Inmiddels zijn we getrouwd, hebben we 3 kinderen én een eigen dierenartspraktijk aan de Straatweg waar we honden, katten, konijnen en knaagdieren behandelen.” 

Alle tijd

Voor Branko en zijn team is tijd nemen voor de dieren van groot belang. “Wij onderscheiden ons door extra veel tijd en aandacht voor onze patiënten te nemen. We nemen de tijd om het dier goed te onderzoeken en mocht er iets extra’s nodig zijn, dan kan dat vaak direct. Ook laten we de dieren wennen als ze binnenkomen, zodat ze rustig op de behandeltafel liggen. De baasjes van de dieren kunnen ons daarnaast alles vragen wat ze willen, we vertellen graag wat er met hun huisdier aan de hand is en hoe wij ze kunnen helpen.”

Klantvriendelijk 

Het belang van de dieren en hun baasjes staat voorop. De laagdrempelige praktijk is zelfs benoemd tot ‘cat friendly’. Branko legt uit: “Als praktijk voldoen we aan eisen om katten zo stressvrij mogelijk te behandelen. Dit begint al in de wachtkamer en ook het personeel heeft instructievideo’s bekeken en oefeningen gevolgd om de katten zo goed mogelijk te helpen. We merken veel verschil bij de katten die we onderzoeken. Waar bloedprikken eerst een hele uitdaging kon zijn, gaat het nu vaak een stuk makkelijker. Niet alleen fijn voor de katten, maar ook voor de baasjes!”