De ijswinckel

ijswinckel

Contact

Kleiweg 121B 3051 GM Rotterdam T: 010 – 3138985

De ijswinckel

 

Voor een lekker vers ijsje, een kop koffie of een milkshake ben je bij De IJswinckel op de Kleiweg aan het juiste adres. Vader en zoon Bert en Tom van den Wollenberg staan in het ijsseizoen 7 dagen per week voor je klaar!

De vestiging op de Kleiweg is niet de enige IJswinckel in Nederland. Bert en Tom vertellen: “We zijn in 2014 gestart met vier winkels en inmiddels zijn we uitgegroeid tot maar liefst 16 vestigingen. In 2022 is onze winkel op de Kleiweg geopend. Met een ontzettend leuk en enthousiast team zorgen we ervoor dat iedere klant met een lach op het gezicht een ijs-geluk-momentje bij ons beleeft. We zijn ontzettend blij met het warme ontvangst in de wijk. Veel collega-ondernemers kwamen een praatje maken en we zien veel buurtbewoners die blij zijn met de komst van De IJswinckel.

Dagelijks vers bereid
Bij De IJswinckel kun je kiezen uit verschillende soorten sorbet- en roomijs. Bert: “In onze IJskeukenfabriek wordt het ijs dagelijks vers bereid, op een natuurlijke wijze zonder kleur- en smaakstoffen, wat het ijs extra lekker maakt. Ook houden we rekening met allergieën, zoals glutenvrij en vegan ijs. Naast ijs ben je bij ons ook van harte welkom voor een heerlijke koffie: van een espresso tot een latte macchiato en probeer ook zeker eens onze ijskoffie met een scheut caramelsiroop en een grote dot slagroom. Voor ons is een tevreden klant het belangrijkste, daar gaan we ieder seizoen weer voor. Iedereen is van harte welkom om een ijs-geluk-momentje te komen beleven!”