De gouden Snor

Contact

Kleiweg 177
3051 XH Rotterdam
T: 010-4184813
E: info@degoudensnor.nl
W: www.degoudensnor.nl

Openingstijden

Maandag         11.00 – 00.00 
Dinsdag           11.00 – 00.00 
Woensdag       11.00 – 01.00 
Donderdag      11.00 – 01.00 
Vrijdag             11.00 – 02.00 
Zaterdag          15.00 – 02.00 
Zondag            gesloten

De Gouden Snor

Een bruin café-restaurant met een moderne twist. Zo laat eetcafé De Gouden Snor, sinds jaar en dag gevestigd op de Kleiweg, zich het beste omschrijven. 

In 1994 slaan zakenpartners François van Ee en Robby Faber de handen ineen en starten zij met De Gouden Snor. François: “De Gouden Snor stond in 1994 te koop. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar het voelt voor mij echt alsof ik destijds op het juiste moment op de juiste plek was. Samen met Robby Faber kocht ik De Gouden Snor en sinds de eerste dag is het restaurant een groot succes. In eerste instantie wisten veel sporters de weg naar de bar te vinden, maar inmiddels heeft het restaurantgedeelte de overhand genomen en worden er zes dagen per week de lekkerste, verse gerechten geserveerd. Mijn compagnon is inmiddels uit de zaak gestapt, ik run het restaurant nu alleen en heb een team van zo’n tien enthousiaste collega’s om mij heen.”

Producten van het seizoen 

In het restaurant wordt gewerkt met seizoensgebonden producten. François: “Onze Frans-Nederlandse keuken werkt het liefst met producten uit het seizoen. In de lente staan de asperges op het menu, later volgen de mosselen en in de winter kun je bij ons terecht voor mooie stukken vlees. Onze ingrediënten worden met zorg geselecteerd. We zijn als restaurant zeker niet de goedkoopste, maar ook niet het duurste. We bieden een prima prijs-kwaliteit verhouding, zoals het hoort.”

Van jong tot oud 

Bij De Gouden Snor is iedereen van harte welkom, van jong tot oud. “Veel mensen uit het Kleiwegkwartier komen bij ons eten. We zien gezinnen met kleine kinderen en deze kinderen komen als ze ouder zijn bij ons werken en nog later komen ze met hun eigen gezin bij ons eten. We hebben ook klanten die vijf keer per week bij ons langskomen. Het publiek is daarnaast heel gemêleerd. Van krantenjongen tot directeur: iedereen weet ons te vinden!”