Daniels Openhaarden

Contact

Kleiweg 225-231
3051 XK Rotterdam
T:  010 422 3376

 

Openingstijden

Maandag   Gesloten
Dinsdag     10:00 – 17:00
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag        10:00 – 17:00
Zaterdag     10:00 – 16:00
Zondag        Gesloten

Daniels Openhaarden

De winkel van de familie Daniëls is al 43 jaar een begrip aan de Kleiweg. Voor een sfeervolle kwaliteitshaard ben je hier aan het juiste adres.  

“Mijn ouders begonnen het bedrijf in 1978 en ik ben 22 jaar geleden ook het bedrijf ingegaan”, vertelt eigenaresse Moara Daniëls. “Mijn vader werkte in eerste instantie voor een stukadoorsbedrijf. Toen hem tijdens een opdracht werd gevraagd om een openhaard te bouwen, sprak hem dat heel erg aan. Hij besloot toen om zich daar verder in te specialiseren.”

Familiebedrijf
Dat Moara ook in het bedrijf zou gaan werken was helemaal niet zo vanzelfsprekend. “Als kind verdiende ik mijn zakgeld door op zaterdag koffie te schenken voor klanten. Ik zag toen dat mijn ouders eigenlijk altijd aan het werk waren en dat zag ik niet zitten.” Pas op het moment dat er een tweede locatie geopend werd in Het Arsenaal in Schiedam, is Moara bij haar ouders in dienst gegaan. “Die stap zette ik toen vooral omdat ik uitdaging zag in het ondernemerschap. Ik heb die vestiging twee jaar gerund en besloot in 2003 om ons volledig op de Kleiweg te gaan focussen.”

Waarde
“Met onze haarden voegen we waarde toe aan een ruimte of interieur. We gaan daarin verder dan alleen het plaatsen van de haard omdat we ook zorgen voor het ontwerp en de perfecte afwerking. Rekening houden met de levensstijl van de klant is daarbij erg belangrijk omdat een haard moet zorgen voor verbinding, sfeer en rust.” Bij Daniëls heb je keuze uit alle soorten haarden, van gashaarden tot houtgestookte haarden en van elektrische sfeervuren tot haarden die werken op biopropaan of bio-ethanol.

Showroom
De showroom is de afgelopen jaren gegroeid van 350 naar 700 vierkante meter en is onlangs helemaal vernieuwd.  Moara: “De nieuwe inrichting met unieke haardopstellingen maakt een bezoek een totaalbeleving. We laten zien tot wat we in staat zijn en verrassen met verschillende soorten afwerkingen, maar ook met volledige gestylede huiskamers waar de haard onderdeel van is. Van haarden bekleed met leer, hout of steen tot exclusief stucwerk en behang. Door mensen het totaalplaatje te laten zien, inspireren we met wat er allemaal mogelijk is.”