Croissanterie De Snor

Contact

Bergpolderplein 10
3051 GA Rotterdam
T: 010 461 2223
E: info@croissanteriedesnor.nl
W: https://croissanteriedesnor.nl

 

Openingstijden

Maandag         07:00–17:00
Dinsdag           07:00–17:00
Woensdag       07:00–17:00
Donderdag      07:00–17:00
Vrijdag             07:00–17:00
Zaterdag          07:00–17:00 
Zondag            gesloten

Croissanterie De Snor

Al 33 jaar haal je hier de lekkerste broodjes van de bekende wieler- en horecafamilie Zijlaard. Vader Joop begon de zaak in dit pand en was ook de eigenaar van café De Gouden Snor er tegenover.

“Ik ben er langzaam ingegroeid”, vertelt eigenaar Ron Zijlaard. “Twee of drie jaar na de opening heb ik De Snor overgenomen van mijn vader. Op dat moment werd brood steeds veelzijdiger. Mensen wilden ruimere keuze uit broodsoorten en daar speelden wij op in met ons aanbod.”

 Lunch
Bij De Snor kun je alles kopen wat een lunch lekker maakt. Van verschillende soorten belegde broodjes tot soepen, salades en vers fruit. “Een van de toppers uit ons menu is het broodje huisgemaakte filet americain. Daar komen mensen echt voor terug. Het croissantje met aardbeien is ook enorm populair. Op een zomerse dag verkopen we er daar soms wel 300 van!”

Vriendelijk
Volgens Ron zit het succes van de zaak ‘m in de kleine dingetjes. “We gaan netjes om met onze klanten. We zijn vriendelijk, doen net een stapje extra en tonen interesse. Dat is tegenwoordig helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. De toon maakt de muziek.” Ook vindt Ron de prijskwaliteitverhouding erg belangrijk. “Waar kun je in Rotterdam nog uitgebreid en goed lunchen voor 10 euro? Bijna nergens.”

Aftaaien
Na jaren hard werken en vroeg opstaan, vindt Ron het tijd om binnenkort het stokje over te geven aan zijn dochter Nicky. “Ik ben haar nu aan het inwerken zodat ik over niet al te lange tijd kan aftaaien. Natuurlijk blijf ik betrokken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het haar gaat lukken. Ze heeft het in de vingers, dat zag ik meteen.”