Corry’s Dierenwinkel

Contact

Bergpolderplein 2-3
3051 GA Rotterdam
T: 010-4611295
E: corry-rotterdam@dierspecialist.nl
W: dierspecialist.nl/winkels/dierspecialist-corrys-dierenwinkel/

Openingstijden

Maandag         9.00 – 18.00 
Dinsdag           9.00 – 18.00 
Woensdag       9.00 – 18.00 
Donderdag      9.00 – 18.00 
Vrijdag             9.00 – 20.00 
Zaterdag          9.00 – 17.00 
Zondag            Gesloten

Corry’s Dierenwinkel

Sinds 1974 kun je op het Bergpolderplein terecht bij Dierspecialist Corry’s Dierenwinkel, hét adres waar je alles vindt voor je hond, kat en andere huisdieren. 

Voor eigenaar Perry Burg was het al vroeg duidelijk: als klein jongetje droomde hij al van een eigen dierenwinkel. Perry: “Als mensen mij vroegen wat ik later wilde worden, dan was mijn antwoord altijd al dat ik een eigen dierenwinkel wilde. Toen ik 17 jaar oud was heb ik mijn vakdiploma behaald en ben ik bij een dierenwinkel gaan werken. Omdat ik in die tijd ook al een grote liefhebber was van postduiven, was ik al klant bij Corry’s Dierenwinkel. Corry had destijds twee winkels: de huidige winkel op het Bergpolderplein en een duivensportwinkel op de Prins Frederik Hendrikstraat. Corry vroeg mij in 1991 of ik interesse had om de duivensportwinkel over te nemen. Uiteindelijk heb ik deze winkel van 1991 tot 1998 gehad en was ik daarnaast ook nog bezorger voor Corry’s Dierenwinkel. In 1998 sloot ik mijn zaak, het aantal liefhebbers voor de duivensport liep terug, en ben ik samen met Corry de winkel op het Bergpolderplein gaan runnen. Corry is in 2015 met pensioen gegaan, maar zij mist de winkel en springt daarom nog regelmatig bij. De winkel is echt haar lust en haar leven.” 

Uitgebreid assortiment 

De winkel op het Bergpolderplein is uitgerust met een breed assortiment. Niet alleen kun je hier terecht voor alles wat je nodig hebt voor je hond of kat, ook voor artikelen voor alle andere huisdieren ben je hier aan het juiste adres. Daarnaast verkoopt de winkel ook nog artikelen voor de duivensport en heeft Dierspecialist Corry’s Dierenwinkel een eigen trimsalon voor honden en katten.  

Klantvriendelijkheid staat voorop! 

Het team van acht medewerkers staat zes dagen per week klaar om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Perry: “Wij gaan altijd voor een deskundig advies, een goede service en een persoonlijke benadering. Mijn collega’s en ik werken hier al zo lang, we zijn hierdoor echt bekenden voor onze klanten en we weten wat er bij hen en de dieren speelt. We doen elke dag weer ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. En ja, natuurlijk hopen we nog lang deel uit te maken van het Kleiwegkwartier! De fijne winkels maken dit een prettige buurt om in te wonen én werken.”