Brasserie [H]eerlijk

Contact

Bergpolderplein 6a
3051 GA Rotterdam
T: 010-2183082
E: info@brasserie-heerlijk.nl
W: www.brasserie-heerlijk.nl

Openingstijden

Maandag        Gesloten 
Dinsdag          16.00 – 21.00
Woensdag      11.00 – 21.00 
Donderdag     11.00 – 21.30
Vrijdag            11.00 – 21.30
Zaterdag         11.30 – 21.30
Zondag           Gesloten

Het terras is geopend van woensdag t/m zaterdag 12.00-12.30.

Brasserie [H]eerlijk

Sinds 2015 is het Rotterdamse Bergpolderplein een restaurant rijker. Inmiddels staat Brasserie [H]eerlijk garant voor een gezellige borrel en een heerlijk diner. En op vrijdag, zaterdag en zondag ben je er ook van harte welkom voor de lunch. 

Eigenaar Lieven de Regt heeft eigenlijk altijd al in de horeca gewerkt. Hij vertelt: “Ik had al veel ervaring opgedaan voordat ik met mijn zus Brasserie Heerlijk opende. Het pand stond vijf jaar leeg en was voor veel mensen uit het Kleiwegkwartier een doorn in het oog. Na een flinke verbouwing kon het restaurant eind 2015 open. Mijn zus is na een jaar gestopt met Heerlijk. Ik run het restaurant nu alleen en krijg hulp van mijn vriendin en mijn zes collega’s.”

Passie voor eten en drinken 

Lieven en zijn collega’s hebben een grote passie voor goed eten en drinken en werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten uit het seizoen en de regio. E-nummers kom je niet tegen bij Heerlijk, alle producten worden vers gemaakt met respect voor mens en dier. Lieven: “Onze kwaliteit is onderscheidend, dat krijgen we vaker te horen van onze klanten. Ook ouders met kinderen zijn bij ons aan het juiste adres. Wat begint met een borrel, eindigt vaak in een gezellig etentje waarbij kinderen kunnen kiezen uit verschillende gerechten die we serveren met frietjes en verse groentes.” 

Thuis genieten van Heerlijk 

Ook aan de mensen die thuis willen genieten van de kookkunsten van Heerlijk is gedacht. Lieven: “We werken hierbij samen met de dienst Thuisbezorgd en kunnen 85% van onze gerechten ook aan huis leveren. Vooral voor de mensen die net buiten de wijk wonen is dit een uitkomst. En hebben ze eenmaal thuis geproefd, dan weten ze de weg naar het restaurant vaak snel te vinden. Op maandag en dinsdag zijn we gesloten, maar op alle andere dagen van de week ben je van harte welkom om onze eerlijke gerechten te proeven!”