Beautycenter Angela

Contact

Kleiweg 113
3051 GL Rotterdam
T: 010 – 422 17 41
E: info@beautycenterangela.nl
W: www.beautycenterangela.nl

Openingstijden

Maandag         Gesloten
Dinsdag           9.00 – 21.00
Woensdag       9.00 – 17.30
Donderdag      9.00 – 21.00
Vrijdag             9.00 –  17.30
Zaterdag          9.00 – 17.30
Zondag            Gesloten

Beautycenter Angela

Sinds 1992 is Beautycenter Angela gevestigd op de Kleiweg. De salon is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een vakkundig medisch schoonheidsspecialiste. 

Eigenaresse Angela Ramadhin heeft een grote passie voor haar vak. “Ik begon mijn carrière als verpleegkundige. Daarna ben ik aan de slag gegaan als visagist en grimeuse en ben ik mij gaan verdiepen in huidproblemen. Ik volgde niet alleen een opleiding tot schoonheidsspecialiste, maar was ook één van de eersten in Nederland die een opleiding medische dermatologie afrondde. Ik ben altijd al gevoelig geweest voor het welzijn van andere mensen. Mijn doel is dat iedereen met een goed gevoel in de spiegel kijkt.”

Medisch Huidspecialist Dermatologie

Bij Beautycenter Angela draait het niet schoonheid, de kwaliteit van de huid is veel belangrijker. Angela: “Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van de huid. Schade kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door zon of door ziekte. We werken nauw samen met artsen en dermatologen en door mijn achtergrond kan ik pigmentvlekken bijvoorbeeld zelf verwijderen. Onze behandelingen zijn daarnaast echt onderscheidend en afgestemd op jouw huidprobleem en wensen. Mijn collega’s en ik hebben allemaal een andere specialisatie en vullen elkaar hierdoor goed aan.” 

Natuurlijk 

Angela is een groot voorstander van natuurlijk. “Chemische producten zul je bij ons niet vinden. Nee, wij werken met Bio Ecco producten van Lakshmi. In tegenstelling tot andere salons waar met botox wordt gewerkt om rimpels te corrigeren, kunt u bij ons terecht voor Bioskinjetting. Geen lichaamsvreemde stoffen, maar een techniek die zorgt dat de huid littekenweefsel aanmaakt en de rimpels van binnenuit op een natuurlijke manier opvullen. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden minder zichtbaar.” 

Vergoed door de zorgverzekeraar

Diverse behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Angela: “Wij zien veel klanten die last hebben van acne. De behandelingen die we in dat geval doen, worden door verzekeraars vergoed, afhankelijk van de dekking van de polis. Ook behandelingen gericht op ontharing en camouflage kunnen hiervoor in aanmerking komen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking!”

Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek of proefbehandeling Bioskinjetting.