Bakker Klootwijk

Contact

Heiligerleelaan 32 (hoek kleiweg)
3051 JK Rotterdam
T: 010 – 418 68 76
E: info@klootwijk.com
W: www.klootwijk.com

Openingstijden

Maandag         7.30 – 17.00 
Dinsdag           7.30 – 17.00
Woensdag       7.30 – 17.00
Donderdag      7.30 – 17.00
Vrijdag             7.30 – 17.00
Zaterdag          8.00 – 16.00 
Zondag            Gesloten

Bakker Klootwijk

De geur van versgebakken brood komt je tegemoet als je er langs loopt. Bij Bakkerij Klootwijk op de Kleiweg kun je zes dagen per week terecht voor de lekkerste broden en taarten van de stad. 

Bernadette Liersen, franchisenemer van Bakkerij Klootwijk op de Kleiweg: “Ik heb altijd de wens gehad om iets voor mezelf te beginnen. En eigenlijk ben ik vanzelf in de winkel gerold. Ik deed er al mijn boodschappen toen ik nog met mijn gezin in het Kleiwegkwartier woonde. De dame bij wie ik toen mijn brood kocht, vroeg of ik niet eens wilde helpen in de bakkerij. Ik ben in loondienst begonnen en sinds 2004 ben ik franchisenemer van de winkel op de Kleiweg. Ik kan me geen leukere baan voorstellen!” 

Versgebakken brood

Bij de bakkerij op de Kleiweg begint de dag al vroeg. Bernadette: “Ik ben ’s ochtends om 5.00 uur al in de winkel om de eerste broden te bakken. De meeste broden bakken we zelf af, zo is het heerlijk vers voor onze klanten. Het gebak wordt aangeleverd vanuit de centrale bakkerij, maar ook dat wordt dagelijks vers gemaakt. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor dagvers gebak en taarten op bestelling. Het assortiment is daarnaast volop in ontwikkeling. We houden ervan om steeds nieuwe dingen uit te proberen. Ook onze klanten weten dat heel erg te waarderen.”

De klant is koning

Bij Bakkerij Klootwijk staat klantvriendelijkheid voorop. Is het stokbrood bijvoorbeeld op? Bernadette en haar twee collega’s bakken met liefde nog wat extra broden. “De klant is bij ons echt nog koning, we behandelen onze klanten met alle egards. Veel klanten kennen we ook persoonlijk. En het fijne aan het Kleiwegkwartier is dat we elkaar, net als in een dorp, goed in de gaten houden. Zo merkten we pas dat een oudere dame al een paar dagen niet in de winkel was geweest. Ik maakte me zorgen, want dat was niets voor haar, en heb haar dochter gebeld. Toen bleek dat mevrouw van de trap was gevallen en daardoor niet naar de winkel toe kon komen. Als we haar kunnen helpen met het thuisbezorgen van de boodschappen, dan doen we dat gewoon! We zetten graag dat stapje extra voor onze klanten.”