Administratiekantoor Langendoen

 

Contact

Kleiweg 20
3051 GR Rotterdam
T: 010 – 285 99 56
E: admin@jclangendoen.nl
W: www.jclangendoen.nl

Administratiekantoor Langendoen

Wat in 1991 begon met het bedienen van wat klanten in de avonduren, is inmiddels uitgegroeid tot een administratiekantoor met meer dan 300 zakelijke en particuliere klanten. 

Voordat Jan Langendoen zijn eigen bedrijf startte, was hij in dienst bij een woningbouwvereniging. Jan Langendoen: “Het begon in 1991, toen ik in de avonduren wat klanten hielp met hun administratie. In eerste instantie werkten we nauw samen met een architectenbureau, maar sinds 1995 is ons kantoor volledig zelfstandig en run ik het samen met mijn vrouw Marga en sinds 1 april 2001 ook met andere medewerkers.” 

Verder gaan waar de ondernemer stopt 

“In de loop van de jaren hebben veel ondernemers ons weten te vinden, sommige ondernemers zijn zelfs al sinds 1995 klant. Wij kunnen de volledige administratie uit handen nemen, stellen de jaarrekening op en doen de belastingzaken die zoal bij een onderneming voorkomen. Ook geven we advies over bijvoorbeeld fiscale zaken, schenkbelasting en onroerend goed. Een deel van de ondernemers doet een gedeelte zelf, wij gaan verder waar de ondernemer niet verder kan of niet verder wil. Ook helpen we particuliere klanten met de aangifte inkomstenbelasting, erfbelasting en andere zaken” 

Relatie staat voorop   

Volgens Jan Langendoen staat de relatie met de klant voorop: “Met een boekhouder moet je echt een klik hebben. Wij vinden een langdurige relatie met onze klanten heel belangrijk, we maken heel wat met ze mee. Gelukkig zijn onze klanten tevreden over de dienstverlening en blijven ze terugkomen, ook wanneer ze naar een andere stad zijn verhuisd. Ons kantoor werkt vanuit een christelijke visie, dat wil zeggen dat wij integriteit en loyaliteit belangrijk vinden.”

Ontwikkelingen

In de laatste jaren is er ontzettend veel veranderd in de wereld, ook voor boekhouders. Jan: “Denk maar eens aan de enorme toename van de digitalisering. Gelukkig kunnen wij deze ontwikkelingen goed toepassen in onze bedrijfsvoering. Wat er ook verandert, ons doel is om steeds weer een betrouwbaar product af te leveren”.